Predavanje o pozitivnih učinkih antioksidantov

,

Vljudno vas vabimo na zanimivo predavanje o pozitivnih učinkih antioksidantov iz mangostina, ki bo v sredo, 27. 9. 2017, ob 18.00 v Hotelu Bajt v Mariboru.

Predstavili bomo pomen antioksidantov – ksantonov za naše telo in zdravje ter spoznali vse blagodejne učinke soka iz mangostina.

Po koncu predstavitve bo tudi brezplačna degustacija 100% naravnega soka iz mangostina in čas za diskusijo, ko boste imeli možnost postaviti vprašanje tudi našemu svetovalcu, ki že več let raziskuje in preučuje pozitivne učinka mangostina.

Antioksidanti so tiste »čudežne snovi«, ki nevtralizirajo proste radikale in s tem preprečijo razvoj bolezenskega procesa v telesu. Ksantoni so posebna vrsta antioksidantov, ki imajo sposobnost, da lahko delujejo: protivnetno, protibakterijsko, protivnetno, protiglivično, proti raku, protivirusno in močno antioksidantno. Mangostin je edini sadež, ki vsebuje več kot 45 kvalitetnih antioksidantov – ksantonov od vseh 200 v naravi poznanih … Več o ksantonih in mangostinu pa izveste na srečanju.

Lepo pozdravljeni in vabljeni v našo družbo. XAN-MAX d.o.o.