Radvanjska cesta 99, 2000 Maribor
+386 2 332 7650
info@hotel-bajt.com
Book Now
Spletna rezervacija
Check-in date
Rooms
Check-out date
Adults
Children

Hotel Bajt *** Maribor

Hotel Bajt *** v Mariboru ponuja nočitve z zajtrkom v eno, dvo in triposteljnih sobah. Vse sobe imajo standardno opremo: kopalnica s prho ali kadjo, telefon, kabelska TV, mini-bar in brezžični internet.

Hotel Bajt Single room Accommodation
From  52
Single Room Hotel Bajt
Beds: 1 twin or 1 queen
Max person:
From  118
Apartment Hotel Bajt
Beds: 4
Max person:
From  74
Double or Twin Room Hotel Bajt
Beds: 1 queen or 2 twin
Max person:

Hotel Bajt Maribor

Hotel Bajt Garni v Mariboru stoji blizu vznožja Pohorja; tako do centra mesta kot do prvih smučišč ga loči le pet minut vožnje z avtomobilom. Nudimo sodobno opremljene sobe z dostopom do interneta, varovan parkirni prostor; prostor za hrambo opreme (smuči, koles ...), storitve pralnice in kemičnega čiščenja ter izposojo koles. V prijetnem lokalu lahko pokusite svetovno znano kavo illy in irska piva. Vse klimatizirane sobe vključujejo kabelsko LCD-televizijo, pisalno mizo in kopalnico s kadjo ali prho. Vsako jutro si privoščite samopostrežni zajtrk, hotel pa nudi tudi prodajne avtomate s prigrizki in z osvežilnimi pijačami. Za kolesarje so na voljo številne gorske in gozdne poti ter strmine, pozimi pa lahko smučate ali deskate na snegu. Ob mnogih čudovitih slapovih in na jasah si pripravite piknik ter se podajte na sprehod. Hotel ima parkirišče za avtomobile, avtodome in avtobuse.

Rezervacije in kontakti

Testimonials
There's no testimonials to show. Please add testimonials in WordPress Dashboard > Testimonials to display something here.
Bajt Bar

bajt bar maribor

Prijetno in sproščeno vzdušje ob glasbi in odlični postrežbi na počitnicah v Mariboru

Jutranja kava ali popoldanski pogovor s prijatelji. Če ste sami ali v družbi boste v BAJT baru vedno deležni prijazne postrežbe in odlične glasbe. Odlična kava Illy, tuja in domača piva ter sadni napitki iz svežega sadja so odlike bara BAJT.

Novosti in dogodki

Oops, there's no post in this category!

Kako do nas?
Hotel Bajt Maribor
Radvanjska cesta 99, 2000 Maribor, Slovenia